Over ons

Qwestworks is opgericht in 2006 en is actief op de gebieden Accounting, Assurance en Advies.

Begint u een onderneming? Of wilt u zekerheid over rapportages? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ”the cloud” voor uw onderneming of zoekt u een sparring partner voor het doornemen van zaken die u wakker houden? Wilt u een (ander) financieel systeem implementeren? Bij al deze vragen is Qwestworks u graag van dienst. We zijn flexibel, ingenomen, werken met korte lijnen en begrijpen de ondernemer.

Als u het gevoel heeft dat u de controle kwijt bent, is het tijd om te bellen! Qwestworks helpt u bij het opzetten en implementeren van ‘een goed gevoel’ over uw onderneming.

De kracht zit ‘m in de combinatie van deskundigheden.

Automatiseerders en organisatiedeskundigen praten doorgaans niet makkelijk met elkaar maar wij beheersen beiden. Die combinatie helpt u verder.

Qwestworks levert al dan niet met zijn businesspartners bij elkaar het hele pallet diensten op het gebied van Accounting, Assurance en Advies. Eric Westhoek is Registeraccountant én Register IT auditor. Zijn ervaring en zijn unieke combinatie van deskundigheden kunnen ook uw succes bepalen.