3angles – Risk, Audit & Compliance

De laatste jaren krijgt het thema Beheersing steeds meer aandacht. Boekhoudschandalen, faillisementen van banken, fraudegevallen maar ook de social media, hacking, en slecht beveiligde (persoons)gegevens hebben Control weer hoog op de agenda van bestuurders en commissarissen geplaatst. Governance, SOx en Tabaksblat zijn toverwoorden geworden die meestal een vervelende associatie hebben.

Als je als organisatie wilt weten of je wel In control bent, en hoe je dat -snel- moet komen, dat bent u bij 3angles op het juiste adres.

3angles is een dienstverlener op het gebied van risicobeheersing en managementcontrol. Het brede pakket van diensten omvat zowel finance als technologie op zowel strategisch als operationeel nivo. 3angles helpt publieke, private, not for profit en overheidsorganisaties om risico’s te beheersen,’in control’ te blijven en compliance met regelgeving te verzekeren.

3angles is uw betaalbare alternatief voor de Big Four ! Wel de ervaring en het netwerk, maar niet de kosten.

Als u nog vragen heeft, of als u meer wilt weten over deze diensten, aarzel dan niet en neem contact op met Arjan Hassing of Eric Westhoek, onze managing partners.

Voor meer informatie, bezoek de website !